Hulshof Makelaars

Hulshof Makelaars B.V.

Hulshof Makelaars B.V. is een makelaarskantoor in voornamelijk bedrijfsmatig onroerend goed. Wij opereren landelijk vanuit ons kantoor gelegen aan het Emmapark in Den Haag. Dankzij de combinatie van optimale zakelijke dienstverlening en commerciële know-how worden de belangen van onze relaties optimaal behartigd.

Onze meerwaarde komt tot haar recht doordat alle facetten met betrekking tot onroerend goed in onze organisatie vertegenwoordigd zijn waardoor wij in vrijwel alle voorkomende gevallen in staat zijn om adequate dienstverlening te leveren. De afdeling bedrijfsmakelaardij werkt hiertoe nauw samen met de afdeling vastgoedbeheer. Gezamenlijk zijn wij daardoor uitstekend in staat om inhoud te geven aan de strategische doelstellingen van onze opdrachtgevers. Wanneer u meer wilt weten over onze activiteiten op het gebied van vastgoedmanagement, kijk dan hier.

Persoonlijk contact is de basis voor al onze werkzaamheden. De medewerkers van Hulshof Makelaars zorgen ervoor dat de belangen van onze opdrachtgevers altijd centraal staan en zorgvuldig worden nagestreefd.

Op de pagina aanbod vindt u een overzicht van objecten welke wij momenteel in opdracht hebben. De objecten zijn onderverdeeld in bedrijfsmatig onroerend goed en woningen. Aanvullende informatie met betrekking tot ons aanbod kan worden aangevraagd via onze contactpagina.

Tarieven

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze tarieven.