Zutphen – Schupstoel 12

€ 2.250.000,- k.k. of € 149.500,- p/j.

Overdracht

Prijs:

€ 2.250.000,- k.k. of € 149.500,- p/j.

Aangeboden sinds:

9 januari 2024

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

In overleg

Oppervlakte & Inhoud:

Perceel oppervlakte:

691 m2

Bouw:

Hoofdbestemming:

Winkelruimte

Bouwjaar:

1800

Zutphen – Schupstoel 12

TE HUUR | karakteristieke winkelruimte in het centrum van Zutphen!

In het centrum van Zutphen, nabij één van de drukste winkelstraten komt ca. 1.325 m² winkelruimte voor verhuur beschikbaar. Met een frontbreedte van circa 30 strekkende meters zijn er rondom volop exposuremogelijkheden. De Beukerstraat kenmerkt zich door een reeks van lokale en nationale retailers. Denk hierbij aan formules zoals Ziengs, Hans Anders, Holland & Barrett Intertoys, Eye Wish, Hema en Rituals.

Locatie
Het object is gelegen aan de Schupstoel, nabij de Beukerstraat, op steenworpafstand van de bekende A1 winkellocaties van Zutphen en de vele leuke horecagelegenheden. In de directe omgeving zijn er voldoende parkeervoorzieningen aanwezig en op ca. 7 minuten loopafstand gelegen van het NS station.

Oppervlaktes
De totaal verhuurbaar oppervlakte van het object bedraagt 1.325 m² VVO, NEN2580 gemeten. Dit oppervlak is als volgt onderverdeeld:
309,2 m² / souterrain
459,6 m² / begane grond
455,0 m² / 1ste verdieping
101,1 m² / 2de verdieping

Parkeren
In de directe omgeving is voldoende (betaalde) parkeergelegenheid beschikbaar.

Huurprijs
€ 149.500,- op jaarbasis, te vermeerderen met BTW.

Koopsom
€ 2.250.000,= k.k.

Huurtermijn
10 (tien) jaar.

Opzegtermijn
12 (twaalf) maanden.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van minimaal 3 (drie) maanden (huur, servicekosten en BTW), afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld.

Aanvaarding
In overleg.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst Winkelruimte met aanvullende bepalingen van verhuurder met aanvullende bepalingen verhuurder.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Zutphen valt het onderhavige object in het vigerende bestemmingsplan “Oude stad/ IJsselkade” en heeft als hoofdbestemming “Centrum”. Voor de uitgebreide omschrijving van de bestemming wordt verwezen naar ruimtelijkeplannen.nl.

Heeft u interesse en/of vragen over het object? Wij nodigen u graag uit contact met ons op te nemen om samen te kijken wat de mogelijkheden zijn!