Vianen – Voorstraat 75

€ 49.500,- p/j.

Overdracht

Prijs:

€ 49.500,- p/j.

Aangeboden sinds:

4 mei 2023

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

Direct

Oppervlakte & Inhoud:

Bouw:

Hoofdbestemming:

Winkelruimte

Vianen – Voorstraat 75

Object
Deze multifunctionele, voor AnyTime Fitness geheel verbouwde winkelruimte, ligt op een fraaie locatie in de winkelstraat van het centrum van Vianen. Achter de fraaie Rijksmonumentale gevel, gaat een hoop ruimte schuil. Het geheel omvat een vloeroppervlak van circa 483 m², voorzien van toiletgroepen, kleedruimtes, douches en secundaire ruimtes De winkel heeft een breed front met de dubbele deur aan de Voorstraat. De achterzijde van de winkel is ontsloten via een gang die uitkomt op de Bakkerstraat. Op grond van het van toepassing zijnde bestemmingsplan is het geheel voor meerdere doeleinden geschikt.

Locatie
Vianen heeft ruim ca. 20.000 inwoners en biedt met haar verzorgingsgebied, historische centrum en aantrekkelijke ligging aan de Lek unieke proposities voor de consument en toerist.

Met ruim 190 rijksmonumenten is Vianen een historische vestingstad. Haar geschiedenis is op elke straathoek voelbaar. De stad is omgeven door water en groen. 

Bereikbaarheid
Vianen is dankzij de centrale ligging in het land, en tevens het Kruispunt van de rijkswegen A2 en A27, een zeer gewilde vestigingsplaats voor zowel het bedrijfsleven als de particulier. De winkelruimte is gemakkelijk bereikbaar, ook met openbaar vervoer. Er bevindt zich een bushalte op enkele minuten loopafstand van het object. Op de openbare weg en op diverse kleinschalige nabij gelegen parkeerterreinen kan met een parkeerschijf worden geparkeerd.

Huurtermijn
Vijf (5) jaar, daarna te verlengen met telkens vijf (5) jaar.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huuringangsdatum
In overleg.

Huurprijs
€ 49.500,- per jaar te vermeerderen met BTW.

Servicekosten / promotiekosten
N.v.t.

Indexering
Jaarlijks voor het eerst één (1) jaar na de ingangsdatum volgens consumentenprijsindex reeks alle Huishoudens (2015=100).

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie (3) maanden bruto huur incl. BTW.

Huurovereenkomst
Standaard ROZ-model ‘winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW (augustus 2008)’, aangevuld met ‘eigenaar bepalingen’.

Opleveringsniveau
Huidige staat, verhuurd wordt uitsluitend het casco.