‘s-Gravenhage – Wegastraat 29

€ 1.100,- p/m.

Overdracht

Prijs:

€ 1.100,- p/m.

Aangeboden sinds:

22 september 2023

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

Direct

Oppervlakte & Inhoud:

Bouw:

Hoofdbestemming:

Kantoorruimte

Bouwjaar:

1993

‘s-Gravenhage – Wegastraat 29

Is jouw bedrijf op zoek naar een vaste werkplek waar het bruist van de energie en creativiteit? Yes! Onze te gekke co-workspace op de Binckhorst heeft plek voor inspirerende ondernemers en bedrijven! ??

Per direct is er een afgesloten kantoorunit beschikbaar op de begane grond van ca. 26 m². De huurprijs van deze unit bedraagt
€ 1.100,- per maand te vermeerderen met BTW en voorschot servicekosten. In de huurprijs zijn de kosten van het verbruik van gas, water elektra, koffie, thee en internet ingegrepen. Daarvoor krijg je dus heel veel ruimte voor je euro’s op het hipste bedrijventerrein van Den Haag. De units zijn helemaal in te delen zoals jij wilt! Nog een pluspunt: wij zijn PSO30+ gecertificeerd en daarmee vallen wij in de hoogste categorie van de Prestatieladder Sociaal Ondernemen. Top, toch?!

Buiten de unit hebben we ook nog een aantal (vaste) tafels beschikbaar in de co-workspace op de begane grond. De foto van de co-workspace is inmiddels iets gedateerd zie ik. Inmiddels hebben we een normaler formaat bureau (kleiner) en een meer ergonomische tafel in deze ruimte. Deze in hoogte verstelbare tafels zijn o.a. fulltime te huur tegen € 290,- per maand (incl. koffie/thee, wifi en aantal uren per maand gratis gebruik van de vergaderruimte).

Home