‘s-Gravenhage – Wassenaarseweg 20

€ 175,- PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR

Overdracht

Prijs:

€ 175,- PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR

Aangeboden sinds:

10 april 2018

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

In overleg

Oppervlakte & Inhoud:

Bouw:

Hoofdbestemming:

Kantoorruimte

‘s-Gravenhage – Wassenaarseweg 20

Locatie
Het object is gelegen in het Benoordenhout aan de Wassenaarseweg. Deze locatie is zeer karakteristiek vanwege het hoge gehalte aan beeldbepalende gevels. In de directe omgeving vindt men de winkelstraten, Weissenbruchstraat en van Hoytemastraat.

Bereikbaarheid
De Wassenaarseweg is zeer goed te bereiken met de auto en openbaar vervoer. De ontsluiting van en naar rijkswegen richting Amsterdam, Utrecht en Rotterdam zijn door middel van de Utrechtsebaan en N44 zijn uitstekend. Het openbaar vervoer is vanwege diverse bus- en tramverbindingen goed vertegenwoordigd.

Omschrijving
Het betreft goed ingedeelde kantoorruimte van 252 m² VVO gelegen op de tweede verdieping. De kantoorverdieping, bestaande uit 7 kantoorkamers, is een aantal jaren gelegen met smaak verbouwd. Bij de grootscheepse verbouwing heeft men de authentieke details op vakkundige wijze weten te combineren met de hedendaagse kantoorwensen.

Indeling
Op de tweede verdieping kan de verdieping middels twee deuren worden betreden. Met de toegang aan de linkerzijde komt u uit bij drie kantoorkamers, gevolgd door een pantry. Vanuit de pantry, als vanuit de centrale gang kan de rechterzijde van de verdieping worden betreden. Dit deel van de verdieping is opgedeeld in twee royale kamers, welke middels een ‘kamer en suite’ van elkaar kunnen worden gescheiden. Aan de voorzijde ligt de laatste kamer die in verbinding staat met zowel de linker als de rechterzijde van het gebouw. Doordat alle kamers met elkaar zijn verbonden, is het mogelijk om rond te lopen.

Verhuurbaar oppervlak
252 m² gelegen op de tweede verdieping.

Voorzieningen
– pantry
– toiletgroepen
– alarm
– videofoon
– te openen ramen
– zonwering