‘s-Gravenhage – Denneweg 126

€ 2.350,- p/m.

Overdracht

Prijs:

€ 2.350,- p/m.

Aangeboden sinds:

24 oktober 2023

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

In overleg

Oppervlakte & Inhoud:

Bouw:

Hoofdbestemming:

Winkelruimte

‘s-Gravenhage – Denneweg 126

Adres
Denneweg 126 te Den Haag.

Omschrijving
Het betreft een uiterst sfeervolle winkelruimte met een oppervlakte van ca. 87 m² voorzien van o.a. een toilet en
pantry.

Locatie
De Denneweg in Den Haag vormt het hart van Buurtschap Centrum 2005, met haar beroemde schijf van vijf: Wining, Dining, Lifestyle, Fashion & Beauty kunnen bezoekers van vroeg in de ochtend tot laat in de avond volop genieten van vele toonaangevende mode- en lifestylezaken, van een keur aan cafés, restaurants en terrassen en van diverse beroemde culturele instellingen.

Oppervlakte
Circa 84 m² winkelruimte, niet NEN2580 gemeten.

Frontbreedte
Circa 5 meter.

Bereikbaarheid
Goede bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaar vervoer, op loopafstand bevinden zich diverse bus- en tramhaltes.

Parkeren
Op de openbare weg zijn voldoende betaalde parkeerplaatsen beschikbaar.

Beschikbaar
Op korte termijn.

Aanvaarding
In overleg.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huuraanpassing
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld.

Zekerheidsstelling
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van minimaal 3 (drie) maanden (huur en BTW), afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2012 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst.