Oegstgeest – de Kempenaerstraat 1F

€ 1.500,- p/m.

Overdracht

Prijs:

€ 1.500,- p/m.

Aangeboden sinds:

25 juni 2024

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

Direct

Oppervlakte & Inhoud:

Bouw:

Hoofdbestemming:

Winkelruimte

Bouwjaar:

1978

Oegstgeest – de Kempenaerstraat 1F

ALGEMEEN:
Het betreft hier een representatieve winkelruimte van ca. 73 m² gelegen op een zeer goede locatie aan de gezellige en altijd drukbezochte De Kempenaerstraat te Oegstgeest.

In de directe omgeving van het object zijn onder andere Supermarkt Albert Heijn, de bekende modewinkels van Pauw, Saton Optiek, Pets Place, Etos, Bakkerij Hugo de Groot, Slagerij van der Zalm, Bakkerij Van Maanen, ICI Paris XL en vele andere landelijke en regionale winkels gevestigd.

BEREIKBAARHEID
Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar via Rijksweg A44, welke op nog geen 5 minuten rij afstand is gelegen. Bereikbaarheid per openbaar vervoer is goed, een bushalte bevindt zich op loopafstand van het object.

LOCATIE / LIGGING
Winkelcentrum
Woonomgeving

OPPERVLAKTE/INDELING
De ruimte heeft een oppervlakte van ca. 73m² en een frontbreedte van ca. 3m.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het onroerend goed wordt casco opgeleverd.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW belaste verhuur.

HUURTERMIJN
5 jaar + telkens 5 optiejaren, een korte huurperiode behoort tot de mogelijkheden.

HUURPRIJSBETALING
De betaling van de huur, eventuele servicekosten en de eventueel verschuldigde omzetbelasting vindt elke maand bij vooruitbetaling plaats.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de (eventueel) hierover verschuldigde omzetbelasting.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).