Nieuw-Vennep – De Symfonie 9

€ 20.000,- p/j.

Overdracht

Prijs:

€ 20.000,- p/j.

Aangeboden sinds:

17 mei 2024

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

Direct

Oppervlakte & Inhoud:

Bouw:

Hoofdbestemming:

Winkelruimte

Nieuw-Vennep – De Symfonie 9

OBJECT
Representatieve winkelruimte van ca. 106 m² gelegen in Winkelcentrum De Symfonie. Van het genoemde oppervlak is circa 96 m2 direct beschikbaar. Het verschil van ca. 10 m² is verhuurd aan SNS ten behoeve van een geldautomaat. Dit oppervlak zal later aan het gehuurde worden toegevoegd.

LOCATIE
Nieuw-Vennep ligt in de gemeente Haarlemmermeer en heeft ongeveer 32.000 inwoners. Nieuw-Vennep groeit en mede door nieuwe woningbouw komen er ook in de directe omgeving van het winkelcentrum nog meer inwoners.

VOORZIENINGEN
De winkelunit wordt casco plus verhuurd. Onder het casco plus vallen de volgende zaken: pantry, toilet, meterkast, luchtbehandeling en kabelgoten boven het plafond. Desgewenst blijft het pand voorzien van systeemplafond, vloer en diverse vertrekken met airco, maar in overleg kunnen deze voorzieningen ook verwijderd worden.

ALGEMEEN
De Symfonie is een centraal gelegen winkelcentrum dat het hart van Nieuw-Vennep vormt. Het centrum voorziet in de dagelijkse boodschappen en heeft daarnaast een mooi aanbod van fashion retailers en services. Er zijn 52 winkels, waaronder 2 grote supermarkten Jumbo en Dirk van den Broek, 2 bakkers, een slager, groenteboer, visboer en een kaasboer. Ook is er een divers aanbod van landelijke winkelketens zoals Action, Hema, Blokker, Bruna, The Stone, Van Vuuren Mode, Zeeman, Scapino, Nelson Schoenen, Ami Kappers.

AANVAARDING
Oplevering en aanvaarding vindt plaats in onderling overleg met onze opdrachtgever en is op korte termijn mogelijk.

VOORSCHOT SERVICE-/ EN PROMOTIEKOSTEN
De servicekosten bedragen € 33,00 per m² per jaar en de promotiebijdrage € 9,= per m² per jaar.

HUURTERMIJN
Vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

PARKEREN
Parkeren is mogelijk in de onder het winkelcentrum gelegen parkeergarage met 450 parkeerplaatsen. Het 1e uur parkeren in deze garage is gratis. Na het eerste uur zijn de parkeerkosten € 0,50 per half uur. Ook ligt de Symfonie op loopafstand van het station.