Nieuw-Vennep – De Symfonie 33

€ 3.295,- p/m.

Overdracht

Prijs:

€ 3.295,- p/m.

Aangeboden sinds:

17 mei 2024

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

Direct

Oppervlakte & Inhoud:

Bouw:

Hoofdbestemming:

Winkelruimte

Nieuw-Vennep – De Symfonie 33

OBJECT
De Symfonie is een centraal gelegen winkelcentrum dat het hart van Nieuw-Vennep vormt. Het centrum voorziet in de dagelijkse boodschappen en heeft daarnaast een mooi aanbod van fashion retailers en services. Er zijn 52 winkels, waaronder 2 grote supermarkten Jumbo en Dirk van den Broek, 2 bakkers, een slager, groenteboer, visboer en een kaasboer. Ook is er een divers aanbod van landelijke winkelketens zoals Action, Hema, Blokker, Bruna, The Stone, Van Vuuren Mode, Zeeman, Scapino, Nelson Schoenen, Ami Kappers.

LOCATIE
Nieuw-Vennep ligt in de gemeente Haarlemmermeer en heeft ongeveer 32.000 inwoners. Nieuw-Vennep groeit en mede door nieuwe woningbouw komen er ook in de directe omgeving van het winkelcentrum nog meer inwoners.

BESCHIKBAAR
De representatieve winkelruimte bevindt zich op de 1e verdieping van het winkelcentrum nabij Supermarkt Dirk, Scapino en Action. De bruto oppervlakte van de winkelunit is circa 324m².

Voorschot service- / en promotiekosten
De servicekosten bedragen € 33,00 exclusief btw per m² per jaar en de promotiekosten € 7,80 exclusief btw per m² per jaar.

HUURTERMIJN
Vijf jaar en vijf optie jaren. Een afwijkende termijn is bespreekbaar.

PARKEREN
Parkeren is mogelijk in de onder het winkelcentrum gelegen parkeergarage met 450 parkeerplaatsen. Het 1e uur parkeren in deze garage is gratis. Na het eerste uur zijn de parkeerkosten € 0,50 per half uur. Ook ligt de Symfonie op loopafstand van het station.