Harlingen – Simon Stijlstraat 2

€ 2.200,- p/m.

Overdracht

Prijs:

€ 2.200,- p/m.

Aangeboden sinds:

23 december 2021

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

In overleg

Oppervlakte & Inhoud:

Bouw:

Hoofdbestemming:

Winkelruimte

Bouwjaar:

1891

Harlingen – Simon Stijlstraat 2

ALGEMEEN:
Het betreft hier een representatieve winkelruimte van ca. 195 m² gelegen op een zeer goede locatie aan de Simon Stijlstraat 2 in Harlingen. In de directe omgeving van het object zijn tal van landelijke en regionale winkels gevestigd.

BEREIKBAARHEID
Het geheel is per eigen vervoer goed bereikbaar. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is goed, het NS station Harlingen alsmede diverse bushalte bevinden zich op loopafstand van het object.

LOCATIE / LIGGING
Winkelcentrum
Woonomgeving

OPPERVLAKTE/INDELING
De ruimte heeft een oppervlakte van ca. 195m² en een frontbreedte van ca. 10m.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het onroerend goed wordt casco opgeleverd.

OMZETBELASTING
Verhuurder wenst te opteren voor een met BTW belaste verhuur.

HUURTERMIJN
5 jaar + telkens 5 optiejaren, een korte huurperiode behoort tot de mogelijkheden.

HUURPRIJSBETALING
De betaling van de huur, eventuele servicekosten en de eventueel verschuldigde omzetbelasting vindt elke maand bij vooruitbetaling plaats.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na ingangsdatum van de huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie stellen of een waarborgsom storten ter grootte van (minimaal) 3 maanden huur en eventuele servicekosten, alsmede de (eventueel) hierover verschuldigde omzetbelasting.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst conform het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging voor Makelaars (NVM).