Baarn – Laanstraat 56

€ 2.450,- p/m.

Overdracht

Prijs:

€ 2.450,- p/m.

Aangeboden sinds:

22 maart 2022

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

In overleg

Oppervlakte & Inhoud:

Bouw:

Hoofdbestemming:

Winkelruimte

Baarn – Laanstraat 56

Baarn gelegen in de provincie Utrecht heeft een boven lokale winkelfunctie met de Lage Vuursche en Eembrugge als kernen. Het winkelhart is goed bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Het kernwinkelcentrum van Baarn kenmerkt zich door de Jumbo Supermarkt, welke centraal in de hoofdwinkelstraat is gevestigd in combinatie met lokale speciaalzaken alsmede diverse filiaalbedrijven. Door haar energieke winkelaanbod en het gratis parkeren kent ze een aanzienlijke aantrekkingskracht.

Object
De winkel kent een frontbreedte van ca. 10 meter, wat bijdraagt in een hoge attentiewaarde en een grote stopkracht. De winkelpui kenmerkt zich door de hoeveelheid glas dat reikt van straatniveau tot het plafond, hierdoor heb je voldoende natuurlijk daglicht in de winkel alsmede uitgebreide etalage mogelijkheden. De winkel bevindt zich op de A1-locatie van Baarn te midden van diverse lokale speciaalzaken en landelijke opererende filiaalbedrijven zoals Holland & Barrett, Kruidvat, ICI Paris XL en Jumbo supermarkt.

Vloeroppervlak
Van het complex is een NEN 2580 meetrapport beschikbaar.
De winkel kent een totaal bruto vloeroppervlakte van 234 m² op de begane grond.

Opleveringsniveau
De winkel is voorzien van:
-winkelpui;
-basis elektra;
-toilet en pantry.

Parkeergelegenheid
Parkeerplaatsen in het centrum hebben een blauwe zone, welke in de directe omgeving te vinden zijn.

Aanvangshuurprijs
De aanvangsprijs huurprijs is € 2.450,00 exclusief BTW per maand.

Huurbetaling
De huurbetalingsverplichting dient per maand vooruit betaald te worden door middel van een automatische incasso.

Servicekosten
Huurder dient de meters betreffende gas, water en elektra op haar naam te doen stellen en het verbruik rechtstreeks te voldoen aan de desbetreffende openbare nutsbedrijven.

Huurtermijn
5 jaar met 5 optiejaren, waarbij een opzegtermijn wordt gehanteerd van 12 maanden.

Aanvaarding
Het object is in overleg tussen partijen te aanvaarden.

Zekerheidsstelling
Bij ondertekening van de huurovereenkomst wordt een bankgarantie of waarborgsom verlangd ter grootte van drie maanden huurbetalingsverplichting en de verschuldigde BTW over het gehele bedrag.

Huurprijsindexering
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na de huuringangsdatum, wordt de laatst geldende huurprijs verhoogd op basis
van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal géén daling ondergaan.

Huurovereenkomst
De op te stellen huurovereenkomst is conform de overeenkomst die door de Raad voor Onroerende Zaken in september 2012 is vastgesteld en zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) met de bijbehorende algemene bepalingen.

Bestemming
Het vigerende bestemmingsplan van de Gemeente Baarn geeft aan dat de winkelruimte uitermate geschikt is voor het gebruik voor detailhandel en dienstverlening.

Energielabel
Het object heeft energielabel C.

Gunning
De verhuurder behoudt zich het recht van gunning voor.