‘s-Gravenhage – Noordeinde 38

€ 2.495,- p/m

Overdracht

Huurprijs:

€ 2.495,- p/m

Aangeboden sinds:

13 oktober 2023

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

In overleg

Bouw

Type woning:

Appartement

Soort appartement:

Benedenwoning

Soort bouw:

Bestaande bouw

Bouwjaar:

1800

Oppervlakten en inhoud

Totaal Woonoppervlakte:

117 m2

Gebruiksoppervlakte woonfunctie:

0 m2

Oppervlakte externe bergruimte:

0 m2

Inhoud:

380 m3

Oppervlakten en inhoud

Aantal kamers:

3 kamers

Aantal slaapkamers:

1 slaapkamer

Buitenruimte

Liggingen:

In centrum

Tuin:

Achtertuin

‘s-Gravenhage – Noordeinde 38

Een uniek object dat u beslist moet zien!

Hartje centrum wonen aan het mooie Noordeinde in een wel zeer bijzonder parterre appartement voorzien van een prachtige besloten tuin. Het entree van het complex ligt aan het Noordeinde. Middels een lange monumentale gang komt u bij de voordeur van het appartement.

In het appartement aangekomen waant u zich in een oase van rust. De hectiek van het centrum van Den Haag is niet meer waarneembaar. Middels een eveneens prachtige gang komt u eerst langs de master bedroom. De opvolgende deur geeft toegang tot de eetkamer welke in verbinding staat met de royale woonkamer. Met de schuifseparatie kan de eetkamer van de woonkamer worden gescheiden. Het plafond van de eetkamer is zeker bijzonder te noemen.
Openslaande deuren geven toegang tot de beschutte tuin. Een tuin met een dergelijk formaat is gezien de centrumligging uniek te noemen. De dichte keuken is ruim opgezet en voorzien van diverse inbouwapparatuur en een vrijstaand gasfornuis. De uitstraling van de badkamer is geheel in overeenstemming met de eerdere beschrijving van het appartement.

Tot slot beschikt het appartement over een zeer ruime kelder (sta hoogte) dat voor meerdere doeleinden geschikt te maken is.

Kortom een bijzonder luxe geheel, verborgen parel !