‘s-Gravenhage – Noordeinde 10

€ 160.000,- p/j.

Overdracht

Prijs:

€ 160.000,- p/j.

Aangeboden sinds:

11 januari 2023

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

In overleg

Oppervlakte & Inhoud:

Bouw:

Hoofdbestemming:

Winkelruimte

Bouwjaar:

1915

‘s-Gravenhage – Noordeinde 10

HET NOORDEINDE

HIGH-END SHOPPING OP EEN KONINKLIJKE LOCATIE

In het hartje van historisch Den Haag ligt het koninklijkste winkelgebied van Nederland: Het Noordeinde. Gelegen rondom het werkpaleis van de koning, kenmerkt Het Noordeinde zich door de talloze kunstgaleries, flagship stores en unieke boetieks. Wandelend van historische herberg ’t Goude Hooft naar het Hilton Hotel kunt u genieten van de kosmopolitische sfeer.

Het Noordeinde biedt een mooie mix van Nederlandse en internationale mode. Naast grote Nederlandse namen als Scotch & Soda, LaDress en Claudia Sträter, vindt u er ook bekende internationale merken als Denham, Filippa K, Woolford, Max Mara en Hugo Boss.

Naastgelegen retailers zijn o.a. Oger, Schaap Citroen, Pauw en Profuomo. U vindt er ook bekende internationale merken als Scotch & Soda, Tommy Hilfiger, Marco Polo en Hugo Boss. De winkelstraat is aangewezen om door te ontwikkelen tot een luxury
Shopping street. In het nabij gelegen “Houthoff-pand” en in de voormalige “ABN Amro” hebben twee internationale luxe hotelketens hun deuren voor het publiek geopend.

Object
Noordeinde 10 betreft een winkelruimte van ca. 388 m² als volgt verdeeld: Ca. 189 m² BVO begane grond, circa 199 m²
BVO kelderruimte

Bereikbaarheid
In de directe omgeving zijn op loopafstand de parkeergarages Heulstraat, Noordeinde, Parkstraat en Torenstraat gelegen. De bereikbaarheid per openbaar vervoer is als uitstekend te kwalificeren. De bus- en tramhalten aan de Kneuterdijk liggen op loopafstand van het gehuurde. Het centraal station is per openbaar vervoer binnen vijf minuten bereikbaar.

Huurtermijn
Tien (10) jaar, daarna te verlengen met telkens vijf (5) jaar.

Huurbetaling
Per maand vooruit.

Huuringangsdatum
In overleg.

Servicekosten
NVT

Promotiekosten
NVT

Indexering
Jaarlijks voor het eerst één (1) jaar na de ingangsdatum volgens consumentenprijsindex reeks alle Huishoudens (2015=100).

Zekerheidstelling
Waarborgsom ter grootte van drie (3) maanden bruto huur incl. BTW.

Huurovereenkomst
Standaard ROZ-model ‘winkelruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:290 BW (augustus 2008)’, aangevuld met ‘eigenaar bepalingen’.

Opleveringsniveau
Huidige staat, verhuurd wordt uitsluitend het casco.

Voorbehoud
Goedkeuring directie verhuurder