‘s-Gravenhage – Emmapark 2

€ 2.500,- p/m.

Overdracht

Prijs:

€ 2.500,- p/m.

Aangeboden sinds:

9 mei 2023

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

In overleg

Oppervlakte & Inhoud:

Bouw:

Hoofdbestemming:

Kantoorruimte

‘s-Gravenhage – Emmapark 2

Adres
Emmapark 2 te Den Haag

Omschrijving
Ca. 160 m² kantoorruimte gelegen op de begane grond en eerste verdieping. De kantoorruimte maakt deel uit van een zeer centraal gelegen monumentale kantoorvilla van in totaal ca. 330 m². Op het achtergelegen en afgesloten parkeerterrein bestaat de mogelijkheid om 2 personenauto’s te parkeren.

Locatie
Het object is gelegen aan de Bezuidenhoutseweg en maakt onderdeel uit van een mooi en rustiek gedeelte van het Bezuidenhout. Er bevinden zich diverse Ministeries op loopafstand van het object. In de omgeving bevinden zich gerenommeerde bedrijven en instellingen, zoals de ASN Bank, De Ombudsman, SER, diverse ministeries en een ambassade. Op loopafstand bevindt zich de Theresiastraat, de voornaamste winkelstraat van het Bezuidenhout.

Bereikbaarheid
Het kantoorobject is per eigen vervoer uitstekend bereik¬baar door goede ontsluiting van en naar het rijkswegennet; richting: Rotterdam A13, Utrecht A12 en Amsterdam A4 en A 44

Ook met het openbaar vervoer is het object bijzonder goed te bereiken, Het Station CS is op loopafstand (5 minuten), vanwaar diverse trams en bussen vertrekken.