‘s-Gravenhage – Daendelsstraat 57

€ 150,- PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR

Overdracht

Prijs:

€ 150,- PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR

Aangeboden sinds:

9 september 2022

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

In overleg

Oppervlakte & Inhoud:

Bouw:

Hoofdbestemming:

Kantoorruimte

‘s-Gravenhage – Daendelsstraat 57

Het te verhuren oppervlak is gelegen in een 5 verdiepingen tellend kantoorgebouw met zicht op de Utrechtsebaan.

Het verhuurbaar vloeroppervlak bedraagt 1.351 m² verdeeld over de begane grond, 1ste, 2de, 3de, 4de en 5de verdieping. De verdiepingen zijn elk 239 m² groot, de begane grond en de kelder zijn respectievelijk 126 m² en 30 m². Het totaal aantal parkeerplaatsen ligt op 23. Deze zijn deels gelegen in de parkeergarage en deels op het achterterrein.

De fit out van het gebouw en die van de verdiepingsvloeren zullen nog worden aangepast aan de huidige tijd. De indeling van de verdiepingsvloer(en) zou in overleg met een gebruiker kunnen worden aangepast.

De locatie is zowel met de auto als met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar. Het Centraal Station van Den Haag ligt op loopafstand.

Huurperiode
5 jaar

Verlenging
5 jaar

Huurbetaling
Per maand vooruit

Zekerheidstelling
Een bankgarantie ter grootte van een kwartaal verplichting huur en servicekosten vermeerderd met BTW.

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor een BTW belaste verhuur. Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal van rechtswege sprake zijn van een van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. In dit geval wordt de overeen gekomen kale huurprijs, zonder de omzetbelasting, dusdanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7: 230 A BW conform het model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in juli 2003 vastgesteld, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.