Rotterdam – Oude Binnenweg 101a

€ 2.450,- p/m.

Overdracht

Prijs:

€ 2.450,- p/m.

Aangeboden sinds:

13 oktober 2023

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

In overleg

Oppervlakte & Inhoud:

Bouw:

Hoofdbestemming:

Winkelruimte

Bouwjaar:

1898

Rotterdam – Oude Binnenweg 101a

Algemeen
Winkelruimte, gelegen naast de McDonald, in het centrum van Rotterdam, gelegen nabij het Binnenwegplein, tussen de Karel Doormanstraat en de Mauritsweg, in de directe nabijheid van openbaar vervoer (tram/metro/bus, metrostation Eendrachtsplein).

In de directe omgeving zijn vele luxueuze winkels gevestigd, o.a. Banketbakkerij Specker, Brunott Juweliers en diverse exclusieve dames- en herenmodezaken. Omliggende winkels zijn o.a.: Mediamarkt, SuperDry, Men at Work, America Today, Sascha Schoenen, Jack & Jones, Vero Moda, Sissy-boy Homeland, Coffee Company, Adidas Store, Daily wok, Holland & Barrett, Vanilia, Scotch & Soda, Eye Wish, Vans en Bever.

Kadastrale aanduiding
Gemeente Rotterdam 4e afdeling, Sectie AG, Nr. 693.

Indeling
Winkelruimte begane grond, alsmede ca. 22 m2 kelder. Frontbreedte ca. 4 meter.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Vijf jaar met een verlengingsmogelijkheid van vijf jaar.

Omzetbelasting
Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen opslag op bovengenoemde huurprijs.

Datum van oplevering
In overleg.

Wijze van oplevering
De ruimte wordt vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) opgeleverd in de huidige staat met navolgende voorzieningen:
• Pantry;
• Toilet;
• Nieuwe pui;

Energielabel
Het object heeft geen energielabel.

Gebruik
Onderhavige ruimte wordt gebruikt als verkoopruimte in de zin van artikel 7: 290 BW. Horeca is niet toegestaan.

Huurovereenkomst
De huurovereenkomst zal op basis van het standaard model van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ) met bijbehorende Algemene Bepalingen, gedeponeerd en ingeschreven bij de griffie van de rechtbank te ‘s-Gravenhage, worden opgemaakt.

Nadrukkelijk zij vermeld dat deze vrijblijvende informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.