Geldermalsen – ’t Hooghuis 5-6

€ 36.000,- p/j.

Overdracht

Prijs:

€ 36.000,- p/j.

Aangeboden sinds:

25 januari 2023

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

Per datum

Oppervlakte & Inhoud:

Bouw:

Hoofdbestemming:

Winkelruimte

Bouwjaar:

1968

Geldermalsen – ’t Hooghuis 5-6

Volledig gebruiksklare winkelruimte van ca. 209 m².

De winkel is gelegen in de plint van een appartementencomplex. De ligging is zeer gunstig in de aanlooproute van de Herman Kuijkstraat en het Marktplein.

Het dorpscentrum van Geldermalsen heeft een breed aanbod aan winkels voor de dagelijkse boodschappen en winkels met een exclusiever assortiment. Daarnaast zijn er diverse horeca gelegenheden te vinden. Iedere vrijdag vindt op het Marktplein en in de Kerkstraat / ’t Hooghuis de drukbezochte weekmarkt plaats. Sinds kort is het ook mogelijk om op zondag de deuren te openen, met een reguliere koopzondag op de laatste zondag van de maand.

Aan de overzijde van de straat en op het Marktplein is kort parkeren mogelijk. Voor de deur bevinden zich enkele betaalde parkeerplaatsen. Op loopafstand zijn de parkeerplaatsen ‘Achter ’t Veer’ en ‘Kostverlorenkade’ gelegen, op de laatste is vrij parkeren mogelijk.

’t Hooghuis 5-6 is gelegen in het gedeelte van de Kerkstraat welke de Herman Kuijkstraat verbindt met het Marktplein, waardoor er voldoende passanten langs komen. In de straat zijn meerdere kledingwinkels, afhaalrestaurants, een cadeauwinkel en een kapsalon gevestigd. Op het Marktplein zijn diverse winkels zoals Blokker, Bruna, kledingwinkels, schoenmaker, supermarkt Lidl en enkele horeca-ondernemingen gevestigd.

Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan ‘Centrum 2013’ en heeft als enkelbestemming Centrum 1. Toegestaan gebruik: detailhandel, dienstverlening, kantoren, maatschappelijke voorzieningen en horeca uitsluitend in categorie 1. Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website Ruimtelijkeplannen.