Ede – Grotestraat 90

€ 12.000,- p/j.

Overdracht

Prijs:

€ 12.000,- p/j.

Aangeboden sinds:

22 januari 2024

Status:

Beschikbaar

Aanvaarding:

Direct

Oppervlakte & Inhoud:

Bouw:

Hoofdbestemming:

Winkelruimte

Bouwjaar:

2015

Ede – Grotestraat 90

Ede – Grotestraat 90

Representatieve winkelunit te huur aan de achterzijde van de Albert Heijn aan de Grotestraat in Ede. Het betreft hier een winkel van 54 m².

Algemeen:
De winkelunit bevindt zich op een uitstekend bereikbare locatie in het noordelijke deel (het Bospoortgebied) van het centrum van Ede. Het gebied rondom de Bospoort is geheel vernieuwd; nieuwe bestrating, verlichting, kunst en groen hebben het straatbeeld een historisch en cultureel karakter gegeven.

Bestemming:
Ruimte ten behoeve van detailhandel.

BTW:
Uitgangspunt is BTW belaste verhuur, derhalve dienen vanuit de betrokken ruimtes voor meer dan 90% met BTW belaste prestaties blijvend te worden verricht.

Huurbetaling:
De huurtermijnen zijn verschuldigd vanaf de huuringangsdatum. De huurbetaling vindt plaats per maand bij vooruitbetaling te voldoen.

Huurtermijn:
5 jaar + 5 jaar.

Aanvangshuurprijs:
€ 12.000,= per jaar.

Verlenging:
Vervolgens wordt de huurovereenkomst voor telkenmale 5 jaar verlengd.

Opzegtermijn:
De opzegtermijn bedraagt 12 volle kalendermaanden vóór ingangsdatum optieperiode.

Indexering:
Jaarlijks te indexeren huurprijs, voor het eerst één jaar na datum oplevering, op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de statistiek (CBS).

Huurcontract:
Conform model verhuurder, gebaseerd op het ROZ model (versie 2022) aangevuld met complex specifieke bepalingen.

Zekerheidsstelling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag van drie maanden huur, incl. BTW.

Afwerkingsniveau:
in de huidige staat.

Informatie huurkandidaat:
Graag ontvangen wij een uittreksel uit het Handelsregister van de kamer van koophandel en een recente kredietinformatie.

Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts een vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerende goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid of volledigheid van deze gegevens, derhalve kunnen aan deze informatie geen rechten worden ontleend. Ook aan de plattegronden en impressies kunnen geen rechten worden ontleend.